Varga, László (2010) Book review: Tamime and Robinson’s Yoghurt – Science and Technology, Third Edition, A.Y. Tamime and R.K. Robinson (Eds.), Woodhead Publishing Limited and CRC Press LLC, Cambridge, UK and Boca Raton, FL, 2007, xvi + 791 pp., ISBN 978-1-84569-213-1 (WP), ISBN 978-1-4200-4453-9 (CRC). ACTA ALIMENTARIA, 39 (3). p. 378. ISSN 0139-3006
Előnézet |
Szöveg
aalim2E392E20102E32E14_u.pdf Download (305kB) | Előnézet |
Hivatalos webcím (URL): http://www.akademiai.com/doi/pdf/10.1556/AAlim.39....
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Mű tipusa: | Cikk |
---|---|
További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu |
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Felhasználó: | Zsófia Tompa |
A mű MTMT azonosítója: | MTMT:3104107 |
Dátum: | 29 Aug 2016 18:36 |
Utolsó módosítás: | 29 Aug 2016 18:36 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1035 |
Actions (login required)
Tétel nézet |