Correlation between fat and cholesterol contents of commercially available dairy products

Dulicsek , R and Kovács , Á and Szigeti, Jenő Ferenc and Herpai , Z and Varga, László (2004) Correlation between fat and cholesterol contents of commercially available dairy products. In: Agrártermelés - harmóniában a természettel : XXX. Óvári Tudományos Napok : Mosonmagyaróvár, 2004. október 7., 2004.10.07, Mosonmagyaróvár.

[thumbnail of 1178069.pdf]
Preview
Text
1178069.pdf

Download (294kB) | Preview

Tudományterület / tudományág

agricultural sciences > food sciences

Faculty

Not relevant

Institution

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Item Type: Conference or Workshop Item (UNSPECIFIED)
Additional Information: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu MTMT: 1178069 In.: Kovácsné Gaál Katalin (szerk.): Agrártermelés - harmóniában a természettel : XXX. Óvári Tudományos Napok : Mosonmagyaróvár, 2004. október 7.. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2004. Konferencia helye, ideje: Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2004.10.07.
SWORD Depositor: Teszt Sword
Depositing User: Zsófia Tompa
Identification Number: MTMT:1178069
Date Deposited: 26 Sep 2016 16:02
Last Modified: 26 Sep 2016 16:02
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1081

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year