Correlation between fat and cholesterol contents of commercially available dairy products

Dulicsek R and Kovács Á and Szigeti Jenő Ferenc and Herpai Z and Varga László (2004) Correlation between fat and cholesterol contents of commercially available dairy products. In: Agrártermelés - harmóniában a természettel : XXX. Óvári Tudományos Napok : Mosonmagyaróvár, 2004. október 7., 2004.10.07, Mosonmagyaróvár.

[img]
Preview
Text
1178069.pdf

Download (288Kb) | Preview

Tudományterület / tudományág

agricultural sciences > food sciences

Faculty

Not relevant

Institution

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Item Type: Conference or Workshop Item (UNSPECIFIED)
Additional Information: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu MTMT: 1178069 In.: Kovácsné Gaál Katalin (szerk.): Agrártermelés - harmóniában a természettel : XXX. Óvári Tudományos Napok : Mosonmagyaróvár, 2004. október 7.. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2004. Konferencia helye, ideje: Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2004.10.07.
SWORD Depositor: Sword Teszt
Depositing User: Tompa Zsófia
Identification Number: MTMT:1178069
Date Deposited: 2016. Sep. 26. 16:02
Last Modified: 2016. Sep. 26. 16:02
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/1081

Actions (login required)

View Item View Item