Varga, László és Orbán , Sz (2004) Shelf-life extension of processed cheese spreads by using an emulsifying salt consisting of long-chain polyphosphates. In: International Conference II. Sustain Life Secure Survival Socially and Environmentally Responsible Agribusiness. CUA, Prague. Czech University of Agriculture in Prague, Prague, pp. 1-5. ISBN 80-213-1197-5
Előnézet |
Szöveg
1178073.pdf Download (276kB) | Előnézet |
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
| Mű tipusa: | Könyv része |
|---|---|
| További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu Compact Disc |
| SWORD Depositor: | Teszt Sword |
| Felhasználó: | Zsófia Tompa |
| A mű MTMT azonosítója: | MTMT:1178073 |
| Dátum: | 26 Szep 2016 15:56 |
| Utolsó módosítás: | 26 Szep 2016 15:56 |
| URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1083 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika