Influence of microalgae on bacteria, yeasts, and molds of significance in agriculture and food production

Varga, László és Szigeti, Jenő Ferenc (2006) Influence of microalgae on bacteria, yeasts, and molds of significance in agriculture and food production. In: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap, 2006.10.05, Mosonmagyaróvár.

[thumbnail of 1178068.pdf]
Előnézet
Szöveg
1178068.pdf

Download (314kB) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Konferencia vagy workshop anyag (NEM RÉSZLETEZETT)
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu MTMT: 1178068 In.: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2006. Konferencia helye, ideje: Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2006.10.05.
SWORD Depositor: Teszt Sword
Felhasználó: Zsófia Tompa
A mű MTMT azonosítója: MTMT:1178068
Dátum: 26 Szep 2016 16:14
Utolsó módosítás: 26 Szep 2016 16:14
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1084

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben