Influence of microalgae on bacteria, yeasts, and molds of significance in agriculture and food production

Varga, László and Szigeti, Jenő Ferenc (2006) Influence of microalgae on bacteria, yeasts, and molds of significance in agriculture and food production. In: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap, 2006.10.05, Mosonmagyaróvár.

[thumbnail of 1178068.pdf]
Preview
Text
1178068.pdf

Download (314kB) | Preview

Tudományterület / tudományág

agricultural sciences > food sciences

Faculty

Not relevant

Institution

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Item Type: Conference or Workshop Item (UNSPECIFIED)
Additional Information: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu MTMT: 1178068 In.: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2006. Konferencia helye, ideje: Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2006.10.05.
SWORD Depositor: Teszt Sword
Depositing User: Zsófia Tompa
Identification Number: MTMT:1178068
Date Deposited: 26 Sep 2016 16:14
Last Modified: 26 Sep 2016 16:14
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1084

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year