Jancsó, András és Császár , G és Varga, László (2006) Kalibrációs minták kifejlesztése nyers tej és tejtermékek beltartalmi jellemzőinek mérésére alkalmas automata műszerekhez. In: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap, 2006.10.05, Mosonmagyaróvár.
Előnézet |
Szöveg
1177305.pdf Download (362kB) | Előnézet |
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
| Mű tipusa: | Konferencia vagy workshop anyag (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu MTMT: 1177305 In.: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2006. Konferencia helye, ideje: Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2006.10.05. |
| SWORD Depositor: | Teszt Sword |
| Felhasználó: | Zsófia Tompa |
| A mű MTMT azonosítója: | MTMT:1177305 |
| Dátum: | 26 Szep 2016 16:52 |
| Utolsó módosítás: | 26 Szep 2016 16:52 |
| URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1091 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika