Viszket , E és Zsédely, Eszter és Tanai, Attila és Varga, László és Gyurcsó, Gábor és Tóth, Tamás (2010) A tehéntej zsírsavösszetételének alakulása a Nyugat-magyarországi régióban. In: "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" 33. Óvári Tudományos Nap. Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, CD-. ISBN 978 963 9883 55 0
Előnézet |
Szöveg
2014764.pdf Download (175kB) | Előnézet |
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Mű tipusa: | Könyv része |
---|---|
További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu |
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Felhasználó: | Zsófia Tompa |
A mű MTMT azonosítója: | MTMT:2014764 |
Dátum: | 26 Szep 2016 17:10 |
Utolsó módosítás: | 26 Szep 2016 17:10 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1099 |
Actions (login required)
Tétel nézet |