Savó alapú funkcionális tejtermékek kifejlesztése

Kátay , G és Ágoston , P és Varga, László (2014) Savó alapú funkcionális tejtermékek kifejlesztése. In: XXXV. Óvári Tudományos Nap. Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 238-242. ISBN 978-963-334-194-0

[thumbnail of 2861754.pdf]
Előnézet
Szöveg
2861754.pdf

Download (305kB) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Könyv része
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu Abstract: p. 46.
SWORD Depositor: Teszt Sword
Felhasználó: Zsófia Tompa
A mű MTMT azonosítója: MTMT:2861754
Dátum: 26 Szep 2016 17:16
Utolsó módosítás: 26 Szep 2016 17:16
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1101

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben