Savó alapú funkcionális tejtermékek kifejlesztése

Kátay G and Ágoston P and Varga László (2014) Savó alapú funkcionális tejtermékek kifejlesztése. In: XXXV. Óvári Tudományos Nap. Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 238-242. ISBN 978-963-334-194-0

[img]
Preview
Text
2861754.pdf

Download (297Kb) | Preview

Tudományterület / tudományág

agricultural sciences > food sciences

Faculty

Not relevant

Institution

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Item Type: Book Section
Additional Information: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu Abstract: p. 46.
SWORD Depositor: Sword Teszt
Depositing User: Tompa Zsófia
Identification Number: MTMT:2861754
Date Deposited: 2016. Sep. 26. 17:16
Last Modified: 2016. Sep. 26. 17:16
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/1101

Actions (login required)

View Item View Item