Kátay , G and Ágoston , P and Varga, László (2014) Savó alapú funkcionális tejtermékek kifejlesztése. In: XXXV. Óvári Tudományos Nap. Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 238-242. ISBN 978-963-334-194-0
Preview |
Text
2861754.pdf Download (305kB) | Preview |
Tudományterület / tudományág
agricultural sciences > food sciences
Faculty
Not relevant
Institution
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Item Type: | Book Section |
---|---|
Additional Information: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu Abstract: p. 46. |
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Depositing User: | Zsófia Tompa |
Identification Number: | MTMT:2861754 |
Date Deposited: | 26 Sep 2016 17:16 |
Last Modified: | 26 Sep 2016 17:16 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1101 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |