Savó alapú funkcionális tejtermékek kifejlesztése

Kátay , G and Ágoston , P and Varga, László (2014) Savó alapú funkcionális tejtermékek kifejlesztése. In: XXXV. Óvári Tudományos Nap. Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 238-242. ISBN 978-963-334-194-0

[thumbnail of 2861754.pdf]
Preview
Text
2861754.pdf

Download (305kB) | Preview

Tudományterület / tudományág

agricultural sciences > food sciences

Faculty

Not relevant

Institution

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Item Type: Book Section
Additional Information: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu Abstract: p. 46.
SWORD Depositor: Teszt Sword
Depositing User: Zsófia Tompa
Identification Number: MTMT:2861754
Date Deposited: 26 Sep 2016 17:16
Last Modified: 26 Sep 2016 17:16
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1101

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year