Health-promoting fermented milks

Varga, László (2013) Health-promoting fermented milks. In: "Science for Sustainability" International Scientific Conference for PhD Students. Nyugat-magyarországi Egyetem Kiadó, Sopron, pp. 358-359. ISBN 978 963 334 103 2

[thumbnail of 2408550.pdf]
Előnézet
Szöveg
2408550.pdf

Download (2MB) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Könyv része
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Teszt Sword
Felhasználó: Zsófia Tompa
A mű MTMT azonosítója: MTMT:2408550
Dátum: 28 Szep 2016 07:27
Utolsó módosítás: 28 Szep 2016 07:27
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1103

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben