Varga, László (2013) Health-promoting fermented milks. In: "Science for Sustainability" International Scientific Conference for PhD Students. Nyugat-magyarországi Egyetem Kiadó, Sopron, pp. 358-359. ISBN 978 963 334 103 2
Előnézet |
Szöveg
2408550.pdf Download (2MB) | Előnézet |
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Mű tipusa: | Könyv része |
---|---|
További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu |
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Felhasználó: | Zsófia Tompa |
A mű MTMT azonosítója: | MTMT:2408550 |
Dátum: | 28 Szep 2016 07:27 |
Utolsó módosítás: | 28 Szep 2016 07:27 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1103 |
Actions (login required)
Tétel nézet |