DETECTION OF THE EFFICIENCY OF ENZYMATIC HYDROLYSIS AND FERMENTATION PROCESSES BY DIELECTRIC MEASUREMENT

Beszédes, Sándor és Jákói, Zoltán és Lemmer, Balázs és Czupy, Imre és Hodúr, Cecilia (2020) DETECTION OF THE EFFICIENCY OF ENZYMATIC HYDROLYSIS AND FERMENTATION PROCESSES BY DIELECTRIC MEASUREMENT. HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING, 37. pp. 21-26. ISSN 0864-7410

[thumbnail of DETECTIONOFTHEEFFICIENCYOFENZYMATICHYDROLYSISAND.pdf]
Előnézet
Szöveg
DETECTIONOFTHEEFFICIENCYOFENZYMATICHYDROLYSISAND.pdf

Download (282kB) | Előnézet
Hivatalos webcím (URL): http://doi.org/10.17676/HAE.2020.37.2

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > erdészeti és vadgazdálkodási tudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Soproni Egyetem

Mű tipusa: Cikk
SWORD Depositor: Teszt Sword
Felhasználó: Csaba Horváth
A mű MTMT azonosítója: MTMT:31325482
Dátum: 25 Jún 2020 12:34
Utolsó módosítás: 25 Jún 2020 12:34
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1899

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben