Hasznos mikroorganizmusok az élelmiszerekben (Beneficial microorganisms in foods)

Varga, László (2013) Hasznos mikroorganizmusok az élelmiszerekben (Beneficial microorganisms in foods). In: II. ATK Tudományos Nap. MTA Agrártudományi Kutatóközpont, Martonvásár, pp. 54-55. ISBN 978-963-8351-41-8

[thumbnail of 2_atk_nap.pdf]
Előnézet
Szöveg
2_atk_nap.pdf

Download (52MB) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Könyv része
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Teszt Sword
Felhasználó: Mónika Tóth
A mű MTMT azonosítója: MTMT:2552518
Dátum: 28 Már 2015 07:24
Utolsó módosítás: 01 Ápr 2015 09:18
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/203

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben