Varga, László (2013) Hasznos mikroorganizmusok az élelmiszerekben (Beneficial microorganisms in foods). In: II. ATK Tudományos Nap. MTA Agrártudományi Kutatóközpont, Martonvásár, pp. 54-55. ISBN 978-963-8351-41-8
Preview |
Text
2_atk_nap.pdf Download (52MB) | Preview |
Tudományterület / tudományág
agricultural sciences > food sciences
Faculty
Not relevant
Institution
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Item Type: | Book Section |
---|---|
Additional Information: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu |
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Depositing User: | Mónika Tóth |
Identification Number: | MTMT:2552518 |
Date Deposited: | 28 Mar 2015 07:24 |
Last Modified: | 01 Apr 2015 09:18 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/203 |
Actions (login required)
View Item |