Hasznos mikroorganizmusok az élelmiszerekben (Beneficial microorganisms in foods)

Varga, László (2013) Hasznos mikroorganizmusok az élelmiszerekben (Beneficial microorganisms in foods). In: II. ATK Tudományos Nap. MTA Agrártudományi Kutatóközpont, Martonvásár, pp. 54-55. ISBN 978-963-8351-41-8

[thumbnail of 2_atk_nap.pdf]
Preview
Text
2_atk_nap.pdf

Download (52MB) | Preview

Tudományterület / tudományág

agricultural sciences > food sciences

Faculty

Not relevant

Institution

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Item Type: Book Section
Additional Information: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Teszt Sword
Depositing User: Mónika Tóth
Identification Number: MTMT:2552518
Date Deposited: 28 Mar 2015 07:24
Last Modified: 01 Apr 2015 09:18
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/203

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year