Agarwal, Charu Atulkumar és Hofmann, Tamás és Vršanská, Martina és Schlosserová, Nikola és Visiné Rajczi, Eszter és Pásztory, Zoltán (2021) In vitro antioxidant and antibacterial activities with polyphenolic profiling of wild cherry, the European larch and sweet chestnut tree bark. EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, 2021. pp. 1-16. ISSN 1438-2377
Előnézet |
Szöveg
Agarwal2021_Article_InVitroAntioxidantAndAntibacte.pdf Download (2MB) | Előnézet |
Hivatalos webcím (URL): http://doi.org/10.1007/s00217-021-03796-w
Tudományterület / tudományág
műszaki tudományok > anyagtudományok és technológiák
műszaki tudományok > faipari tudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Soproni Egyetem
Mű tipusa: | Cikk |
---|---|
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Felhasználó: | Csaba Horváth |
A mű MTMT azonosítója: | MTMT:32069829 |
Dátum: | 24 Jún 2021 09:37 |
Utolsó módosítás: | 24 Jún 2021 09:37 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/2168 |
Actions (login required)
Tétel nézet |