Direct microwave treatment enhances antioxidant and antibacterial properties of the seed extracts of Kékfrankos grapes

Hofmann, Tamás és Visiné Rajczi, Eszter és Vaculciakova, Silvia és Guran, Roman és Voberkova, Stanislava és Albert, Levente (2023) Direct microwave treatment enhances antioxidant and antibacterial properties of the seed extracts of Kékfrankos grapes. HELIYON, 9 (11). ISSN 2405-8440

[thumbnail of 1-s2.0-S2405844023087054-main.pdf] Szöveg
1-s2.0-S2405844023087054-main.pdf

Download (4MB)
Hivatalos webcím (URL): https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2023.e21497

Tudományterület / tudományág

műszaki tudományok > bio-, környezet- és vegyészmérnöki tudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Soproni Egyetem

Mű tipusa: Cikk
SWORD Depositor: Teszt Sword
Felhasználó: Csaba Horváth
A mű MTMT azonosítója: MTMT:34257586
Dátum: 27 Nov 2023 07:15
Utolsó módosítás: 27 Nov 2023 07:15
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/2846

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben