Turcsán Zs és Szigeti, Jenő Ferenc és Varga, László és Farkas, László és Birkás E és Turcsán, Judit (2001) The effects of electrical and controlled atmosphere stunning methods on meat and liver quality of geese. POULTRY SCIENCE, 80 (11). pp. 1647-1651. ISSN 0032-5791
Előnézet |
Szöveg
Poultry_Science_2001_Turcsn_1647_51_u.pdf Download (84kB) | Előnézet |
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Mű tipusa: | Cikk |
---|---|
További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu |
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Felhasználó: | Zsófia Tompa |
A mű MTMT azonosítója: | MTMT:1176569 |
Dátum: | 17 Aug 2016 20:43 |
Utolsó módosítás: | 17 Aug 2016 20:43 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/956 |
Actions (login required)
Tétel nézet |