The effects of electrical and controlled atmosphere stunning methods on meat and liver quality of geese

Turcsán Zs és Szigeti, Jenő Ferenc és Varga, László és Farkas, László és Birkás E és Turcsán, Judit (2001) The effects of electrical and controlled atmosphere stunning methods on meat and liver quality of geese. POULTRY SCIENCE, 80 (11). pp. 1647-1651. ISSN 0032-5791

[thumbnail of Poultry_Science_2001_Turcsn_1647_51_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
Poultry_Science_2001_Turcsn_1647_51_u.pdf

Download (84kB) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Cikk
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Teszt Sword
Felhasználó: Zsófia Tompa
A mű MTMT azonosítója: MTMT:1176569
Dátum: 17 Aug 2016 20:43
Utolsó módosítás: 17 Aug 2016 20:43
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/956

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben