Varga, László és Süle, Judit és Szigeti, Jenő Ferenc (2012) Stimulation of probiotic lactobacilli and bifidobacteria in cultured dairy foods. In: The Impact of Urbanization, Industrial and Agricultural Technologies on the Natural Environment : International Scientific Conference on Sustainable Development and Ecological Footprint. Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME), Sopron, VSSz. ISBN 978-963-19-7352-5
Előnézet |
Szöveg
VargaEtAl_StimulationOfProbioticLactobacilliAndBifidobac.pdf Download (890kB) | Előnézet |
Hivatalos webcím (URL): https://bismarck.nyme.hu/fileadmin/dokumentumok/pa...
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Mű tipusa: | Könyv része |
---|---|
További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu |
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Felhasználó: | Zsófia Tompa |
A mű MTMT azonosítója: | MTMT:2197957 |
Dátum: | 19 Aug 2016 19:24 |
Utolsó módosítás: | 19 Aug 2016 19:24 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/960 |
Actions (login required)
Tétel nézet |