Varga, László and Süle, Judit and Szigeti, Jenő Ferenc (2012) Stimulation of probiotic lactobacilli and bifidobacteria in cultured dairy foods. In: The Impact of Urbanization, Industrial and Agricultural Technologies on the Natural Environment : International Scientific Conference on Sustainable Development and Ecological Footprint. Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME), Sopron, VSSz. ISBN 978-963-19-7352-5
Preview |
Text
VargaEtAl_StimulationOfProbioticLactobacilliAndBifidobac.pdf Download (890kB) | Preview |
Official URL: https://bismarck.nyme.hu/fileadmin/dokumentumok/pa...
Tudományterület / tudományág
agricultural sciences > food sciences
Faculty
Not relevant
Institution
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Item Type: | Book Section |
---|---|
Additional Information: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu |
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Depositing User: | Zsófia Tompa |
Identification Number: | MTMT:2197957 |
Date Deposited: | 19 Aug 2016 19:24 |
Last Modified: | 19 Aug 2016 19:24 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/960 |
Actions (login required)
View Item |