Varga, László és Ásványi-Molnár, Noémi és Szigeti, Jenő Ferenc (2012) Manufacturing technology for a Spirulina-enriched mesophilic fermented milk. In: The Impact of Urbanization, Industrial and Agricultural Technologies on the Natural Environment : International Scientific Conference on Sustainable Development and Ecological Footprint. Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME), Sopron, pp. 1-6. ISBN 978-963-334-047-9
Előnézet |
Szöveg
VargaEtAl_ManufacturingTechnologyFor_a_Spirulina_enriche_u.pdf Download (327kB) | Előnézet |
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Mű tipusa: | Könyv része |
---|---|
További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu |
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Felhasználó: | Zsófia Tompa |
A mű MTMT azonosítója: | MTMT:2197963 |
Dátum: | 19 Aug 2016 19:23 |
Utolsó módosítás: | 18 Már 2019 15:25 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/961 |
Actions (login required)
Tétel nézet |