Tudományterület szerző szerint "Halász, Katalin"

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 3.

Kóczán, Zsófia és Halász, Katalin és Joóbné Preklet, Edina és Pásztory, Zoltán (2023) The effect of natural-based additive on paper. In: Az alkalmazott művészet létmódjai és a kreatív ipar kihívásai napjainkban : Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar tudományos kiadványa. Soproni Egyetem Kiadó, Sopron, pp. 284-292. ISBN 9789633344538

Halász, Katalin és Kóczán, Zsófia és Joóbné Preklet, Edina (2023) pH-dependent color response of cellulose-based time-temperature indicators impregnated with red cabbage extract. JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION (Early Access: JAN 2023). ISSN 2193-4126

Agarwal, Charu Atulkumar és Kóczán, Zsófia és Börcsök, Zoltán és Halász, Katalin és Pásztory, Zoltán (2021) Valorization of Larix decidua Mill. bark by functionalizing bioextract onto chitosan films for sustainable active food packaging. CARBOHYDRATE POLYMERS, 270. ISSN 0144-8617

A lista elkészítésének dátuma Wed Apr 17 18:59:53 2024 UTC.