Varga, László és Szilvási , Z és Császár , G (2006) Kecsketej minőségi jellemzőinek alakulása a laktáció során, a fejéstől a hűtve tárolásig. In: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap, 2006.10.05, Mosonmagyaróvár.
Előnézet |
Szöveg
1177291.pdf Download (294kB) | Előnézet |
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Mű tipusa: | Konferencia vagy workshop anyag (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu MTMT: 1177291 In.: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2006. Konferencia helye, ideje: Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2006.10.05. |
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Felhasználó: | Zsófia Tompa |
A mű MTMT azonosítója: | MTMT:1177291 |
Dátum: | 26 Szep 2016 17:00 |
Utolsó módosítás: | 26 Szep 2016 17:00 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1094 |
Actions (login required)
Tétel nézet |