Varga, László és Szilvási , Z és Császár , G (2006) Kecsketej minőségi jellemzőinek alakulása a laktáció során, a fejéstől a hűtve tárolásig. In: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap, 2006.10.05, Mosonmagyaróvár.
| Előnézet | Szöveg 1177291.pdf Download (294kB) | Előnézet | 
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
| Mű tipusa: | Konferencia vagy workshop anyag (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu MTMT: 1177291 In.: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2006. Konferencia helye, ideje: Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2006.10.05. | 
| SWORD Depositor: | Teszt Sword | 
| Felhasználó: | Zsófia Tompa | 
| A mű MTMT azonosítója: | MTMT:1177291 | 
| Dátum: | 26 Szep 2016 17:00 | 
| Utolsó módosítás: | 26 Szep 2016 17:00 | 
| URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1094 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
        
 Repozitóriumi letöltési statisztika
 Repozitóriumi letöltési statisztika Repozitóriumi letöltési statisztika
 Repozitóriumi letöltési statisztika 
        