Kecsketej minőségi jellemzőinek alakulása a laktáció során, a fejéstől a hűtve tárolásig

Varga, László and Szilvási , Z and Császár , G (2006) Kecsketej minőségi jellemzőinek alakulása a laktáció során, a fejéstől a hűtve tárolásig. In: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap, 2006.10.05, Mosonmagyaróvár.

[thumbnail of 1177291.pdf]
Preview
Text
1177291.pdf

Download (294kB) | Preview

Tudományterület / tudományág

agricultural sciences > food sciences

Faculty

Not relevant

Institution

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Item Type: Conference or Workshop Item (UNSPECIFIED)
Additional Information: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu MTMT: 1177291 In.: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2006. Konferencia helye, ideje: Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2006.10.05.
SWORD Depositor: Teszt Sword
Depositing User: Zsófia Tompa
Identification Number: MTMT:1177291
Date Deposited: 26 Sep 2016 17:00
Last Modified: 26 Sep 2016 17:00
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1094

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year