Kecsketej minőségi jellemzőinek alakulása a laktáció során, a fejéstől a hűtve tárolásig

Varga László and Szilvási Z and Császár G (2006) Kecsketej minőségi jellemzőinek alakulása a laktáció során, a fejéstől a hűtve tárolásig. In: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap, 2006.10.05, Mosonmagyaróvár.

[img]
Preview
Text
1177291.pdf

Download (287Kb) | Preview

Tudományterület / tudományág

agricultural sciences > food sciences

Faculty

Not relevant

Institution

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Item Type: Conference or Workshop Item (UNSPECIFIED)
Additional Information: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu MTMT: 1177291 In.: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2006. Konferencia helye, ideje: Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2006.10.05.
SWORD Depositor: Sword Teszt
Depositing User: Tompa Zsófia
Identification Number: MTMT:1177291
Date Deposited: 2016. Sep. 26. 17:00
Last Modified: 2016. Sep. 26. 17:00
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/1094

Actions (login required)

View Item View Item