Varga, László and Szilvási , Z and Császár , G (2006) Kecsketej minőségi jellemzőinek alakulása a laktáció során, a fejéstől a hűtve tárolásig. In: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap, 2006.10.05, Mosonmagyaróvár.
Preview |
Text
1177291.pdf Download (294kB) | Preview |
Tudományterület / tudományág
agricultural sciences > food sciences
Faculty
Not relevant
Institution
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Item Type: | Conference or Workshop Item (UNSPECIFIED) |
---|---|
Additional Information: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu MTMT: 1177291 In.: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2006. Konferencia helye, ideje: Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2006.10.05. |
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Depositing User: | Zsófia Tompa |
Identification Number: | MTMT:1177291 |
Date Deposited: | 26 Sep 2016 17:00 |
Last Modified: | 26 Sep 2016 17:00 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1094 |
Actions (login required)
View Item |