Ásványi, Balázs and Tóth , Á and Szigeti, Jenő Ferenc and Varga, László (2008) Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata. In: "Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban". Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 1-4. ISBN 978 963 9883 05 5
Preview |
Text
1177270.pdf Download (281kB) | Preview |
Tudományterület / tudományág
agricultural sciences > food sciences
Faculty
Not relevant
Institution
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Item Type: | Book Section |
---|---|
Additional Information: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu |
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Depositing User: | Zsófia Tompa |
Identification Number: | MTMT:1177270 |
Date Deposited: | 28 Sep 2016 07:37 |
Last Modified: | 28 Sep 2016 07:37 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1105 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |