Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata

Ásványi Balázs and Tóth Á and Szigeti Jenő Ferenc and Varga László (2008) Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata. In: "Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban". Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 1-4. ISBN 978 963 9883 05 5

[img]
Preview
Text
1177270.pdf

Download (275Kb) | Preview

Tudományterület / tudományág

agricultural sciences > food sciences

Faculty

Not relevant

Institution

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Item Type: Book Section
Additional Information: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Sword Teszt
Depositing User: Tompa Zsófia
Identification Number: MTMT:1177270
Date Deposited: 2016. Sep. 28. 07:37
Last Modified: 2016. Sep. 28. 07:37
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/1105

Actions (login required)

View Item View Item