Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata

Ásványi, Balázs and Tóth , Á and Szigeti, Jenő Ferenc and Varga, László (2008) Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata. In: "Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban". Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 1-4. ISBN 978 963 9883 05 5

[thumbnail of 1177270.pdf]
Preview
Text
1177270.pdf

Download (281kB) | Preview

Tudományterület / tudományág

agricultural sciences > food sciences

Faculty

Not relevant

Institution

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Item Type: Book Section
Additional Information: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Teszt Sword
Depositing User: Zsófia Tompa
Identification Number: MTMT:1177270
Date Deposited: 28 Sep 2016 07:37
Last Modified: 28 Sep 2016 07:37
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1105

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year