Ásványi, Balázs és Tóth , Á és Szigeti, Jenő Ferenc és Varga, László (2008) Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata. In: "Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban". Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 1-4. ISBN 978 963 9883 05 5
Előnézet  | 
            
              
Szöveg
 1177270.pdf Download (281kB) | Előnézet  | 
          
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
| Mű tipusa: | Könyv része | 
|---|---|
| További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu | 
| SWORD Depositor: | Teszt Sword | 
| Felhasználó: | Zsófia Tompa | 
| A mű MTMT azonosítója: | MTMT:1177270 | 
| Dátum: | 28 Szep 2016 07:37 | 
| Utolsó módosítás: | 28 Szep 2016 07:37 | 
| URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1105 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        

 Repozitóriumi letöltési statisztika
 Repozitóriumi letöltési statisztika