Assessment of vibration amplitude and transmembrane pressure on vibratory shear enhanced membrane filtration for treating dairy wastewater

Szerencsés, Sz. Gy. és Beszédes, Sándor és László, Zs. és Veréb, Gábor és Szalay, Dóra és Hovorkáné Horváth Mária, Zsuzsanna és Hodúr, Cecilia és Rákhely, Gábor és Kertész, Szabolcs (2021) Assessment of vibration amplitude and transmembrane pressure on vibratory shear enhanced membrane filtration for treating dairy wastewater. ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 50 (1). pp. 42-53. ISSN 0139-3006

[thumbnail of 15882535-ActaAlimentariaAssessmentofvibrationamplitudeandtransmembranepressureonvibratoryshearenhancedmembranefiltrationfortreatingdairywastewater.pdf]
Előnézet
Szöveg
15882535-ActaAlimentariaAssessmentofvibrationamplitudeandtransmembranepressureonvibratoryshearenhancedmembranefiltrationfortreatingdairywastewater.pdf - NEM RÉSZLETEZETT

Download (1MB) | Előnézet
Hivatalos webcím (URL): http://doi.org/10.1556/066.2020.00123

Tudományterület / tudományág

természettudományok > kémiai tudományok
természettudományok > környezettudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Soproni Egyetem

Mű tipusa: Cikk
SWORD Depositor: Teszt Sword
Felhasználó: Csaba Horváth
A mű MTMT azonosítója: MTMT:31874028
Dátum: 08 Ápr 2021 09:59
Utolsó módosítás: 08 Ápr 2021 09:59
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/2127

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben