Von der Crone, Caspar and Mau, Nicole (2022) Soy Supply and Organic Requirements for more Authenticity. In: PANDÉMIA – FENNTARTHATÓ GAZDÁLKODÁS – KÖRNYEZETTUDATOSSÁG. Soproni Egyetem Kiadó, Sopron, pp. 41-50. ISBN 978-963-334-411-8
![]() |
Text
MTU_2021_Conf_Proceedings_SOE_LKK_s1_Von_Der_Crone_Mau.pdf - NEM RÉSZLETEZETT Download (1MB) |
Official URL: http://doi.org/10.35511/978-963-334-411-8_s1_Von_D...
Tudományterület / tudományág
social sciences > economic science(s)
Faculty
Not relevant
Institution
Soproni Egyetem
Item Type: | Book Section |
---|---|
Depositing User: | Csaba Horváth |
Identification Number: | 32672008 |
Date Deposited: | 14 Feb 2022 20:48 |
Last Modified: | 14 Feb 2022 20:48 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/2320 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |