Cultivar difference characterization of kiwifruit wines on phenolic profiles, volatiles and antioxidant activity

Zhou, Yan és Fei, Gangxiang és Hasan, K M Faridul és Kang, Yingqian és Wu, Yingmei (2023) Cultivar difference characterization of kiwifruit wines on phenolic profiles, volatiles and antioxidant activity. FOOD CHEMISTRY: X, 18. ISSN 2590-1575

[thumbnail of 1-s2.0-S2590157523001347-main.pdf] Szöveg
1-s2.0-S2590157523001347-main.pdf

Download (2MB)
Hivatalos webcím (URL): https://doi.org/10.1016/j.fochx.2023.100691

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > növénytermesztési és kertészeti tudományok
műszaki tudományok > bio-, környezet- és vegyészmérnöki tudományok
természettudományok > kémiai tudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Soproni Egyetem

Mű tipusa: Cikk
SWORD Depositor: Teszt Sword
Felhasználó: Csaba Horváth
A mű MTMT azonosítója: MTMT:33774452
Dátum: 08 Máj 2023 12:18
Utolsó módosítás: 08 Máj 2023 12:18
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/2702

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben