Zhou, Yan és Fei, Gangxiang és Hasan, K M Faridul és Kang, Yingqian és Wu, Yingmei (2023) Cultivar difference characterization of kiwifruit wines on phenolic profiles, volatiles and antioxidant activity. FOOD CHEMISTRY: X, 18. ISSN 2590-1575
Szöveg
1-s2.0-S2590157523001347-main.pdf Download (2MB) |
Hivatalos webcím (URL): https://doi.org/10.1016/j.fochx.2023.100691
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > növénytermesztési és kertészeti tudományok
műszaki tudományok > bio-, környezet- és vegyészmérnöki tudományok
természettudományok > kémiai tudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Soproni Egyetem
Mű tipusa: | Cikk |
---|---|
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Felhasználó: | Csaba Horváth |
A mű MTMT azonosítója: | MTMT:33774452 |
Dátum: | 08 Máj 2023 12:18 |
Utolsó módosítás: | 08 Máj 2023 12:18 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/2702 |
Actions (login required)
Tétel nézet |