Varga, László (2006) Effect of acacia (Robinia pseudo-acacia L.) honey on the characteristic microflora of yogurt during refrigerated storage. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, 108 (2). pp. 272-275. ISSN 0168-1605
Előnézet |
Szöveg
1_s2.0_S0168160506000213_main_u.pdf Download (96kB) | Előnézet |
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Mű tipusa: | Cikk |
---|---|
További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu |
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Felhasználó: | Zsófia Tompa |
A mű MTMT azonosítója: | MTMT:1176551 |
Dátum: | 17 Aug 2016 20:44 |
Utolsó módosítás: | 17 Aug 2016 20:44 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/954 |
Actions (login required)
Tétel nézet |