Varga, László (2006) Effect of acacia (Robinia pseudo-acacia L.) honey on the characteristic microflora of yogurt during refrigerated storage. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, 108 (2). pp. 272-275. ISSN 0168-1605
| Előnézet | Szöveg 1_s2.0_S0168160506000213_main_u.pdf Download (96kB) | Előnézet | 
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
| Mű tipusa: | Cikk | 
|---|---|
| További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu | 
| SWORD Depositor: | Teszt Sword | 
| Felhasználó: | Zsófia Tompa | 
| A mű MTMT azonosítója: | MTMT:1176551 | 
| Dátum: | 17 Aug 2016 20:44 | 
| Utolsó módosítás: | 17 Aug 2016 20:44 | 
| URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/954 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
        
 Repozitóriumi letöltési statisztika
 Repozitóriumi letöltési statisztika Repozitóriumi letöltési statisztika
 Repozitóriumi letöltési statisztika 
        