Hucker A and Kőrösi T and Bieber-Finta Á and Császár G and Süle, Judit and Varga, László (2013) Tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok meghatározására alkalmazott módszerek összehasonlító vizsgálata. In: Hungalimentaria 2013 – Kockázatbecslés, Önellenőrzés, Élelmiszer-biztonság” c. tudományos konferencia, 2013.00.00, Budapest.
Preview |
Text
Hucker_Tejsavbakteriumok20es20Bifidobakteriumok20meghatarozasara20alkalmazott20modszerek_u.pdf Download (1MB) | Preview |
Official URL: http://hungalimentaria.hu/Portals/0/doksik/2013elo...
Tudományterület / tudományág
agricultural sciences > food sciences
Faculty
Not relevant
Institution
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Item Type: | Conference or Workshop Item (UNSPECIFIED) |
---|---|
Additional Information: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu Szabad mező 1: “Hungalimentaria 2013 – Kockázatbecslés, Önellenőrzés, Élelmiszer-biztonság” c. tudományos konferencia Szabad mező 2: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Budapest, 2013. április 16.-17. Type: Előadás MTMT: 3101938 In.: Hungalimentaria 2013 – Kockázatbecslés, Önellenőrzés, Élelmiszer-biztonság” c. tudományos konferencia. 2013. Konferencia helye, ideje: Budapest, Magyarország, 2013. |
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Depositing User: | Zsófia Tompa |
Identification Number: | MTMT:3101938 |
Date Deposited: | 20 Aug 2016 09:24 |
Last Modified: | 20 Aug 2016 09:24 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/962 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |