Jancsó, András és Császár , G és Varga, László (2014) A fogyasztóknak közvetlenül értékesített termelői nyers tehéntej egyes fizikai–kémiai és mikrobiológiai–higiéniai jellemzőinek vizsgálata (Determination of some physicochemical and microbiological–hygienic properties of directly sold raw bovine milk). TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 74 (1-2). pp. 19-33. ISSN 1219-3224
Előnézet  | 
            
              
Szöveg
 2845059.pdf Download (755kB) | Előnézet  | 
          
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
| Mű tipusa: | Cikk | 
|---|---|
| További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu | 
| SWORD Depositor: | Teszt Sword | 
| Felhasználó: | Zsófia Tompa | 
| A mű MTMT azonosítója: | MTMT:2845059 | 
| Dátum: | 26 Szep 2016 16:04 | 
| Utolsó módosítás: | 26 Szep 2016 16:04 | 
| URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1080 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        

 Repozitóriumi letöltési statisztika
 Repozitóriumi letöltési statisztika