DETECTION OF THE EFFICIENCY OF ENZYMATIC HYDROLYSIS AND FERMENTATION PROCESSES BY DIELECTRIC MEASUREMENT

Beszédes, Sándor és Jákói, Zoltán és Lemmer, Balázs és Czupy, Imre és Hodúr, Cecilia (2019) DETECTION OF THE EFFICIENCY OF ENZYMATIC HYDROLYSIS AND FERMENTATION PROCESSES BY DIELECTRIC MEASUREMENT. In: SYNERGY - Engineering, Agriculture and Green Industry Innovation : PAPERS of the VI. International Conference of CIGR Hungarian National Committee and the Szent István University, Faculty of Mechanical Engineering and the XXXIX. R&D Conference of Hungaria. Szent István University Faculty of Mechanical Engineering, Gödöllő. ISBN 9789632698557

[thumbnail of P3-1-102DETECTIONOFTHEEFFICIENCYOFENZYMATICHYDROLYSIS.pdf]
Előnézet
Szöveg
P3-1-102DETECTIONOFTHEEFFICIENCYOFENZYMATICHYDROLYSIS.pdf

Download (515kB) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > erdészeti és vadgazdálkodási tudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Soproni Egyetem

Mű tipusa: Könyv része
SWORD Depositor: Teszt Sword
Felhasználó: Csaba Horváth
A mű MTMT azonosítója: MTMT:30878981
Dátum: 08 Nov 2019 09:18
Utolsó módosítás: 25 Jún 2020 12:31
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1779

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben