Varga, László (2007) Microbiological quality of commercial dairy products. In: Communicating Current Research and Educational Topics and Trends in Applied Microbiology. Formatex Microbiology Series, Vol. 1 (No. 1). Formatex Research Center, Badajoz, pp. 487-494. ISBN 978-84-611-9422-3
Előnézet  | 
            
              
Szöveg
 1176392.pdf Download (596kB) | Előnézet  | 
          
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
| Mű tipusa: | Könyv része | 
|---|---|
| További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu | 
| SWORD Depositor: | Teszt Sword | 
| Felhasználó: | Zsófia Tompa | 
| A mű MTMT azonosítója: | MTMT:1176392 | 
| Dátum: | 17 Aug 2016 20:46 | 
| Utolsó módosítás: | 17 Aug 2016 20:46 | 
| URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/951 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        

 Repozitóriumi letöltési statisztika
 Repozitóriumi letöltési statisztika