Varga, László és Szigeti, Jenő Ferenc és Gyenis B (2006) Influence of chicory inulin on the survival of microbiota of a probiotic fermented milk during refrigerated storage. ANNALS OF MICROBIOLOGY, 56 (2). pp. 139-141. ISSN 1590-4261
Előnézet |
Szöveg
art253A10.1007252FBF03174995_u.pdf Download (53kB) | Előnézet |
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Kar
Nem releváns
Intézmény
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Mű tipusa: | Cikk |
---|---|
További információ: | FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu |
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Felhasználó: | Zsófia Tompa |
A mű MTMT azonosítója: | MTMT:1176550 |
Dátum: | 17 Aug 2016 20:44 |
Utolsó módosítás: | 17 Aug 2016 20:44 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/953 |
Actions (login required)
Tétel nézet |