Tudományterület szerző szerint "Tóth, Tamás"

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 4.

Viszket , E és Csavajda, Éva és Varga, László és Tanai, Attila és Tóth, Tamás (2011) Adatok a Nyugat-magyarországi nyers-tejminták zsírsav összetételére vonatkozóan. ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 15 (2). pp. 55-61. ISSN 1418-1789

Lampertné Akócsi, Ildikó és Tóth, Tamás (2011) Regionális egyenlőtlenségek a visegrádi ország-csoportban = Regional Inequalities in „Visegrád” countries. GAZDASÁG ÉS TÁRSADALOM, 2011 (2). pp. 60-73. ISSN 0865-7823

Süle, Judit és Tóth, Tamás és Zsédely, Eszter és Varga, László (2010) A pro- és prebiotikumok szerepe a monogasztrikus és a kérődző állatok takarmányozásában. In: "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" 33. Óvári Tudományos Nap. Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, CD-. ISBN 978 963 9883 55 0

Viszket , E és Zsédely, Eszter és Tanai, Attila és Varga, László és Gyurcsó, Gábor és Tóth, Tamás (2010) A tehéntej zsírsavösszetételének alakulása a Nyugat-magyarországi régióban. In: "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" 33. Óvári Tudományos Nap. Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, CD-. ISBN 978 963 9883 55 0

A lista elkészítésének dátuma Mon Apr 15 21:52:11 2024 UTC.