Tudományterület szerző szerint "Vršanská, Martina"

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 3.

Visiné Rajczi, Eszter és Vršanská, Martina és Schlosserová, Nikola és Voberkova, Stanislava és Hofmann, Tamás (2023) Lucfenyő (Picea Abies (L.) H. Karst.) és kanadai hemlokfenyő (Tsuga Canadensis (L.) Carrière) toboz extraktumainak antioxidáns és antibakteriális hatása. In: Az Erdőmérnöki Kar Tudományos Kiadványa. Soproni Egyetem Kiadó, Sopron, pp. 264-268. ISBN 9789633344965

Hofmann, Tamás és Albert, Levente és Németh, László és Vršanská, Martina és Schlosserová, Nikola és Visiné Rajczi, Eszter (2021) Antioxidant and Antibacterial Properties of Norway Spruce (Picea abies H. Karst.) and Eastern Hemlock (Tsuga canadensis (L.) Carrière) Cone Extracts. FORESTS, 12 (9). ISSN 1999-4907

Agarwal, Charu Atulkumar és Hofmann, Tamás és Vršanská, Martina és Schlosserová, Nikola és Visiné Rajczi, Eszter és Pásztory, Zoltán (2021) In vitro antioxidant and antibacterial activities with polyphenolic profiling of wild cherry, the European larch and sweet chestnut tree bark. EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, 2021. pp. 1-16. ISSN 1438-2377

A lista elkészítésének dátuma Sat Apr 20 02:10:52 2024 UTC.