Martos, János András (2023) Szállodaüzemi intézkedések irányvonalai a fenntarthatóság jegyében. In: TÁRSADALOM – GAZDASÁG – TERMÉSZET: SZINERGIÁK A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSBEN (Nemzetközi tudományos konferencia a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából). Soproni Egyetem Kiadó, Sopron, pp. 114-125. ISBN 9789633344507
![]() |
Text
MTU_2022_Conf_Proceedings_SOE_LKK_s3_Martos.pdf - NEM RÉSZLETEZETT Download (1MB) |
Official URL: https://doi.org/10.35511/978-963-334-450-7_s3_Mart...
Tudományterület / tudományág
social sciences > business and management
social sciences > economic science(s)
Faculty
Not relevant
Institution
Soproni Egyetem
Item Type: | Book Section |
---|---|
SWORD Depositor: | Teszt Sword |
Depositing User: | Csaba Horváth |
Identification Number: | MTMT:33720125 |
Date Deposited: | 29 Mar 2023 13:09 |
Last Modified: | 29 Mar 2023 13:09 |
URI: | http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/2656 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |