Vissza |
Varga, László és Ásványi-Molnár, Noémi és Szigeti, Jenő Ferenc (2012) Manufacturing technology for a Spirulina-enriched mesophilic fermented milk. In: The Impact of Urbanization, Industrial and Agricultural Technologies on the Natural Environment : International Scientific Conference on Sustainable Development and Ecological Footprint. Nemzeti Tankönyvkiadó, Budapest, pp. 251-261. ISBN 978-963-19-7352-5
Varga, László és Ásványi-Molnár, Noémi és Szigeti, Jenő Ferenc (2012) Manufacturing technology for a Spirulina-enriched mesophilic fermented milk. In: The Impact of Urbanization, Industrial and Agricultural Technologies on the Natural Environment : International Scientific Conference on Sustainable Development and Ecological Footprint. Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME), Sopron, pp. 1-6. ISBN 978-963-334-047-9
Gyenis , B és Szigeti, Jenő Ferenc és Ásványi-Molnár, Noémi és Varga, László (2005) Use of dried microalgal biomasses to stimulate acid production and growth of Lactobacillus plantarum and Enterococcus faecium in milk. ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 9 (2). pp. 53-59. ISSN 1418-1789
Ásványi-Molnár, Noémi és Szigeti, Jenő Ferenc és Varga, László (2004) Effect of a spray-dried Arthrospira (Spirulina) platensis biomass on acid development by various strains of Lactococcus lactis in milk. In: International Conference II. Sustain Life Secure Survival Socially and Environmentally Responsible Agribusiness. CUA, Prague. Czech University of Agriculture in Prague, Prague, pp. 1-5. ISBN 80-213-1197-5
Gyenis , B és Szigeti, Jenő Ferenc és Ásványi-Molnár, Noémi és Varga, László (2004) Lactobacillus plantarum és Enterococcus faecium szaporodásának valamint savtermelésének serkentése tejben, szárított Chlorella és Arthrospira (Spirulina) biomassza felhasználásával. In: Agrártermelés - harmóniában a természettel : XXX. Óvári Tudományos Napok : Mosonmagyaróvár, 2004. október 7., 2004.10.07, Mosonmagyaróvár.