Vissza |
Sipos-Kozma Zs és Szigeti, Jenő Ferenc és Varga, László és Ásványi, Balázs (2010) Clostridium perfringens spórák hőtűrésének vizsgálata. ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 14 (1). pp. 81-89. ISSN 1418-1789
Sipos-Kozma Zs és Szigeti, Jenő Ferenc és Ásványi, Balázs és Varga, László (2010) Heat resistance of Clostridium sordellii spores. ANAEROBE, 16 (2). pp. 226-228. ISSN 1075-9964
Ásványi, Balázs és Szücs, Petra és Szigeti, Jenő Ferenc és Varga, László (2008) Harmadik generációs biológiai tartósítószer tárolás alatti mikrobaszám-változásának vizsgálata. In: "Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban". Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 1-5. ISBN 978 963 9883 05 5
Ásványi, Balázs és Tóth , Á és Szigeti, Jenő Ferenc és Varga, László (2008) Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata. In: "Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban". Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 1-4. ISBN 978 963 9883 05 5
Szigeti, Jenő Ferenc és Varga, László és Ásványi, Balázs és Sipos-Kozma , Zs (2008) Élelmiszerekben előforduló anaerob spórások kíméletes hőkezelése. In: "Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban". Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 1-6. ISBN 978 963 9883 05 5
Ásványi, Balázs és Szigeti, Jenő Ferenc és Varga, László (2004) Savó alapú egysejtfehérje előállítás. In: Agrártermelés - harmóniában a természettel : XXX. Óvári Tudományos Napok : Mosonmagyaróvár, 2004. október 7., 2004.10.07, Mosonmagyaróvár.