Items where Author is " Szigeti Jenő Ferenc"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 21.

Varga László and Ásványi-Molnár Noémi and Szigeti Jenő Ferenc (2012) Manufacturing technology for a Spirulina-enriched mesophilic fermented milk. In: The Impact of Urbanization, Industrial and Agricultural Technologies on the Natural Environment : International Scientific Conference on Sustainable Development and Ecological Footprint. Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME), Sopron, pp. 1-6. ISBN 978-963-334-047-9

Varga László and Ásványi-Molnár Noémi and Szigeti Jenő Ferenc (2012) Manufacturing technology for a Spirulina-enriched mesophilic fermented milk. In: The Impact of Urbanization, Industrial and Agricultural Technologies on the Natural Environment : International Scientific Conference on Sustainable Development and Ecological Footprint. Nemzeti Tankönyvkiadó, Budapest, pp. 251-261. ISBN 978-963-19-7352-5

Varga László and Szigeti Jenő Ferenc (2012) Research and development in the field of food science and technology. In: The Impact of Urbanization, Industrial and Agricultural Technologies on the Natural Environment : International Scientific Conference on Sustainable Development and Ecological Footprint. Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME), Sopron, VSz. ISBN 978-963-19-7352-5

Varga László and Süle Judit and Szigeti Jenő Ferenc (2012) Stimulation of probiotic lactobacilli and bifidobacteria in cultured dairy foods. In: The Impact of Urbanization, Industrial and Agricultural Technologies on the Natural Environment : International Scientific Conference on Sustainable Development and Ecological Footprint. Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME), Sopron, VSSz. ISBN 978-963-19-7352-5

Sipos-Kozma Zs and Szigeti Jenő Ferenc and Varga László and Ásványi Balázs (2010) Clostridium perfringens spórák hőtűrésének vizsgálata. ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 14 (1). pp. 81-89. ISSN 1418-1789

Sipos-Kozma Zs and Szigeti Jenő Ferenc and Ásványi Balázs and Varga László (2010) Heat resistance of Clostridium sordellii spores. ANAEROBE, 16 (2). pp. 226-228. ISSN 1075-9964

Ásványi Balázs and Szücs Petra and Szigeti Jenő Ferenc and Varga László (2008) Harmadik generációs biológiai tartósítószer tárolás alatti mikrobaszám-változásának vizsgálata. In: "Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban". Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 1-5. ISBN 978 963 9883 05 5

Ásványi Balázs and Tóth Á and Szigeti Jenő Ferenc and Varga László (2008) Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata. In: "Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban". Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 1-4. ISBN 978 963 9883 05 5

Szigeti Jenő Ferenc and Varga László and Ásványi Balázs and Sipos-Kozma Zs (2008) Élelmiszerekben előforduló anaerob spórások kíméletes hőkezelése. In: "Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban". Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 1-6. ISBN 978 963 9883 05 5

Varga László and Szigeti Jenő Ferenc and Gyenis B (2006) Influence of chicory inulin on the survival of microbiota of a probiotic fermented milk during refrigerated storage. ANNALS OF MICROBIOLOGY, 56 (2). pp. 139-141. ISSN 1590-4261

Varga László and Szigeti Jenő Ferenc (2006) Influence of microalgae on bacteria, yeasts, and molds of significance in agriculture and food production. In: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap, 2006.10.05, Mosonmagyaróvár.

Gyenis B and Szigeti Jenő Ferenc and Ásványi-Molnár Noémi and Varga László (2005) Use of dried microalgal biomasses to stimulate acid production and growth of Lactobacillus plantarum and Enterococcus faecium in milk. ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 9 (2). pp. 53-59. ISSN 1418-1789

Dulicsek R and Kovács Á and Szigeti Jenő Ferenc and Herpai Z and Varga László (2004) Correlation between fat and cholesterol contents of commercially available dairy products. In: Agrártermelés - harmóniában a természettel : XXX. Óvári Tudományos Napok : Mosonmagyaróvár, 2004. október 7., 2004.10.07, Mosonmagyaróvár.

Ásványi-Molnár Noémi and Szigeti Jenő Ferenc and Varga László (2004) Effect of a spray-dried Arthrospira (Spirulina) platensis biomass on acid development by various strains of Lactococcus lactis in milk. In: International Conference II. Sustain Life Secure Survival Socially and Environmentally Responsible Agribusiness. CUA, Prague. Czech University of Agriculture in Prague, Prague, pp. 1-5. ISBN 80-213-1197-5

Gyenis B and Szigeti Jenő Ferenc and Ásványi-Molnár Noémi and Varga László (2004) Lactobacillus plantarum és Enterococcus faecium szaporodásának valamint savtermelésének serkentése tejben, szárított Chlorella és Arthrospira (Spirulina) biomassza felhasználásával. In: Agrártermelés - harmóniában a természettel : XXX. Óvári Tudományos Napok : Mosonmagyaróvár, 2004. október 7., 2004.10.07, Mosonmagyaróvár.

Ásványi Balázs and Szigeti Jenő Ferenc and Varga László (2004) Savó alapú egysejtfehérje előállítás. In: Agrártermelés - harmóniában a természettel : XXX. Óvári Tudományos Napok : Mosonmagyaróvár, 2004. október 7., 2004.10.07, Mosonmagyaróvár.

Turcsán Zs and Varga László and Szigeti Jenő Ferenc and Turcsán Judit and Csurák I (2003) Effects of electrical stunning frequency and voltage combinations on the presence of engorged blood vessels in goose liver. POULTRY SCIENCE, 82 (11). pp. 1816-1819. ISSN 0032-5791

Varga László and Szigeti Jenő Ferenc (2002) Tejsavbaktériumok savtermelésének serkentése Spirulina platensis biomasszával. In: "Agrártermelés - Életminőség" 29. Óvári Tudományos Napok, 2002.10.03-2002.10.04, Mosonmagyaróvár.

Turcsán Zs and Szigeti Jenő Ferenc and Varga László and Farkas László and Birkás E and Turcsán Judit (2001) The effects of electrical and controlled atmosphere stunning methods on meat and liver quality of geese. POULTRY SCIENCE, 80 (11). pp. 1647-1651. ISSN 0032-5791

Földes T and Bánhegyi I and Herpai Z and Varga László and Szigeti Jenő Ferenc (2000) Isolation of Bacillus strains from the rhizosphere of cereals and in vitro screening for antagonism against phytopathogenic, food-borne pathogenic and spoilage micro-organisms. JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, 89 (5). pp. 840-846. ISSN 1364-5072

Varga László and Szigeti Jenő Ferenc (2000) Probiotikus tejipari színtenyészetek serkentése cianobaktérium biomasszával. In: XXVIII. Óvári Tudományos Napok. Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 151-156.

This list was generated on 2021. december 1. 08:21:01 CET.